Denon AVR-X7200WA

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

További ajánlataink

699 900 Ft

Egy héten belül
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
699 990 Ft
Ingyenes kiszállítás
Egy héten belül
További 1 ajánlat Ajánlatok elrejtése
Termékleírás
A DENON egy több, mint 100 éves múlttal rendelkező japán cég, amely 1910 óta fejlesztette ki audio, nemrégiben pedig audio/video üzletágát. A DENON számos olyan technikai eszközt fejlesztett ki, amely teljesen átalakította a hifi világát. A hosszú évek folyamán a DENON a Nippon Columbia vállalkozás részeként működött, de 2002 óta a Ripple Woods-hoz tartozik. A céget a piacon ma már D&M csoport egyik márkájaként is ismerik. A DENON név mindig is egyet jelentett a tökéletes minőségű termékekkel. Ma a legjobb házimozi készülékek gyártójaként tartják számon a céget. Rádióerősítői és DVD/Blu-ray lejátszói rendszeresen nyernek díjakat és magasztaló tesztekben részesülnek a világ összes audio/video magazinjában. A DENON nem feledkezett meg a gyökereiről – a sztereó készülékekről. Két csatornás készülékei felveszik a versenyt a legjobb angol és amerikai márkákkal is, melyek az audiofil vásárlók igényeinek megfelelő készülékek gyártására specializálták magukat. A DENON volt az első és egyetlen audio márka, amely felkerült a Nagy-Brittanniában publikált ""Legjobban Kedvelt Márkák"" listájára. Az összes DENON termék tökéletesen bánik a hanggal, ha pedig képi eszközről beszélünk, akkor az audio mellett a video anyaggal is. Minden terméke megbízható és könnyen, egyszerűen kezelhető. A DENON termékválasztékában szerepelnek sztereó készülékek (erősítők, rádióerősítők, rádiótunerek, CD/SACD lejátszók, analóg lemezjátszók), házimozi készülékek (erősítők, rádióerősítők, DVD/Blu-ray lejátszók) és kiegészítők (fejhallgatók, lemezjátszó pick-upok, kábelek).
Szenvedély, művészet, tehnológiaA Denon számára az audió-videó reprodukció nem csupán üzlet. A másoknak teljes minőséget és élvezetet biztosító termékek létrehozása alapvető hajtóerőnk és létezésünk oka. Mi több, állandó törekvésünk a tökéletes szórakoztató készülék megalkotására a kulcsa annak, hogy a kreatív ötleteket vezető innovációvá alakítsuk és eleget tegyünk felhasználóink igényeinek. A jelenlegi fejlődésben ez tartalmazza mobil tehnológiák kifejlesztését, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára a lehető legjobb minőség élvezetét minden formátumban. A hang tisztasága és az öröm bevezetése a felhasználók életébe az, amiről a Denon szól. Nem csak szavakA szenvedély, művészet és tehnológia a Denonnál mindenki számára több, mint hívószó – ezek részei a tömör filózófiának minden mögött, amit csinálunk. Ez a három elem, a több évtizedes innováció és a műszaki kíválóság meghatározták az egész kúltúránkat. Egy Denon termék minden részlete ezeken az elemeken alapszik egyetlen célra gondolva: maximalizálni a szórakozás élményét. A jövőA Denon Elsők Öröksége és a 100 éves történetünk erőteljes audió és vizuális élmények szolgáltatásában meghatározta a cég útját a jövőbe. Felkutatjuk az örökségünket, hogy üzemanyagként használjuk a jelenlegi tökéletesség eléréséhez. Továbbá folytatni fogjuk termékeink fő erősségének ünneplését, hogy erőt, pontosságot és teljesítményt nyújthassunk. Ezen kívül a Denon előre néz, fejlődik és folyamatosan változtatja az ötleteket vezető innovációkká. Bármilyen is lesz a fejlődés, a Denon ott lesz – hozzáadva a már neves Elsők Örökségéhez.  A tökéletes audió és videó élmény biztosítására tervezett AVR-X7200W a legújabb audió, videó és hálózati technológiákat rejti magában, beleértve ebbe a Dolby Atmos térbeli dekódolást is, amely újraalkotja a legújabb kasszasiker filmek lenyűgöző háromdimenziós hangterét.

A beépített Wi-Fi és Bluetooth segítségével az AVR-X7200W lehetővé teszi a vezeték nélküli zenelejátszást othhoni hálózatából és a csatlakoztatott készülékekről, hozzáférést nyújt az Apple AirPlay, Pandora, SiriusXM és Spotify zenei szolgáltatásokhoz, valamint az egész világ internet rádióállomásainak ezreiből enged választani.

A csatornánként 210 watt kimenő erőt biztosító AVR-X7200W nem kevesebb mint 9 erősítővel rendelkezik, melyek közül mindegyik egyforma és mindegyik rendelkezik az exkluzív DHCT (Denon High Current Transistor) AB-osztályú diszkrét, nagy teljesítményű tranzisztorokkal, valamint minden csatorna képes meghajtani a kisebb ellenállású, 4 ohmos hangsugárzókat.

Az AVR-X7200W a jövőre is fel van készülve. Egy fejlett videó processzorral rendelkezik, amely egészen 4K Ultra HD felbontásig képes felkonvertálni az SD és HD videó forrásokat, valamint teljesen kompatibilis a legújabb 4:4:4 Pure Color Ultra HD szabvánnyal és a 60Hz-es frissítéssel.  

Az audió rész a legújabb magas felbontású audió technológiák jellemzik és tartalmazza a teljes Audyssey Platinum csomagot, melyben a fejlett hangfeldolgozó eszközök között megtalálható az Audyssey MultEQ XT 32, amely a helyisége akusztikájának automatikus méréséhez és korrekciójához szolgál, valamint a Sub EQ HT, amely a két mélynyomós rendszerekben lehetővé teszi a pontos mérést és korrekciót.

Dolby Atmos surround dekódolás

A legjobb mozitermekben 2012-ben bevezetett Dolby Atmos forradalmasította a mozik térbeli hangzását, lecserélve a több évtizedes csatorna alapú hangkeverést egy sokkal fejlettebb elhelyezés-alapú hangkeverésre, amely képes arra, hogy különböző hangokat különféle terekben helyezzen el – a hangonk így körülöttünk és felettünk szólalnak meg.  

A Dolby Atmos hamarosan a hollywoodi rendezők, hangtervezők és hangmérnökök legjobbjainak a kedvence lett és gyakorlatilag irányadó lett a hangkeverésben és a mozik lejátszó rendszereiben. Az AVR X7200W Dolby Atmos dekódolása lehetővé teszi az Ön számára, hogy ezt a lenyűgöző háromdimenziós térbeli hanghatást otthonában is élvezhesse.

A csatorna-alapú térbeli hangzással ellentétben a Dolby Atmos teljes egészében skálázható, hogy otthonában precízen visszaadhassa az igaz moziélményt, valamint dinamikusan beállítja az otthononi hangzást a helyiség típusától és elhelyezésétől, valamint a házimozi rendszerben használt hangsugárzóktól függően.

Az AVR-X7200W óriási rugalmasságot biztosít a házimozi beállításában, részben a 9 erősítő csatornának köszönhetően, melyek segítségével 5 hangsugárzós térbeli rendszert hozhatunk létre 1 vagy 2 mélynyomóval és 2 pár hátsó hangsugárzóval. Csatlakoztathat 7 hangsugárzót, egy mélynyomót és 1 pár hátsó hangsugárzót is. Összesen 3 pár hátsó hangsugárzó/Dolby Atmos hangsugárzó támogatott.

Auro-3D® bővítésre kész

A hallgató teljesen elmerülhet az élethű hangzásban. Az Auro-3D® létrehozza azt az érzést, mintha valójában jelen lennénk egy film jeleneteiben vagy egy videójátékban. A „magasság csatornák egyedülálló konfigurációjának köszönhetően akusztikai visszaverődések keletkeznek, amelyeket természetesnek hallunk. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a hangok a hallgató melletti, vagy feletti térből származnak. 1 vagy 2 további réteg (HEIGHT – magasság – és TOP – más néven „Isten hangja csatorna) hangszórókkal van felszerelve a fülmagasságban lévő hangsugárzó réteg fölé helyezve, amelyek szükségesek az Auro-3D®-t meghatározó „függőleges Sztereó mező létrehozásához. A felvétel során rögzített vagy a hangkeverés során létrehozott magasság információk bele vannak keverve a hagyományos Blu-ray lemezeken található szabványos 5.1 PCM adatfolyamba. Továbbá az Auro-3D különböző technológiák ötvözésével garantálja a natív módon vagy létező tartalomból létrehozott optimális 3D hangélményt. Felismeri a Monó, Sztereó, Térbeli 5.1 vagy Auro-kódolt jeleket és 3D audióvá változtatja ezeket. Mindig élvezheti a 3D hangzás lenyűgöző hatását, az eredeti formátumtól függetlenül. A Denon AVR-X7200W bővítése az Auro-Codec Decoderrel lehetővé teszi készülékünk számára az eredeti Auro 3D keverés és visszajátszás dekódolását az Auro 10.1 csatornás konfigurációban (a „Voice of God – Isten hangja csatornával egyetemben). A bővítési ajánlatról a www. denon. com/auro3dweboldalon talál bővebb információt.

4K Ultra HD 50/60 Hz Átmenet; 4:4:4 Pure Color Átmenet

A fejlett videó rész már kezeli az újgenerációs 60Hz-es 4K Ultra HD videó jelet és a hátsó panelen található összes HDMI bemenet megfelel a legújabb 50/60 Hz-es 4K HDMI specifikációinak. A 4:4:4 Pure Color mintavételezést is biztosítottuk a közelgő magas színfelbontású 4K Ultra HD tartalmakkal való kompatibilitáshoz.

3 HDMI kimenet (ebben 1 HDMI visszatérő audió csatornával) teszi Önnek lehetővé, hogy 2 különböző forrást élvezhessen két különböző helyiségben, ugyanabban az időben.

Fejlett ISFccc Videó Kalibrálás Vezérlők

Az Imaging Science Foundation által is jóváhagyott AVR-X7200W ISFccc videó kalibráló beállítások teljes választékával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik egy videó kalibráló technikusnak bármilyen TV vagy vetítő képminőségének az optimalizálását.

Beépített Wi-Fi, Bluetooth, AirPlay és DLNA

Játsza le kedvenc zenéjét vezetékek nélkül az AVR-X7200W-be beépített Wi-Fi és Bluetooth segítségével, amely még túlterhelt hálózatokban is kettős antennákkal biztosítja az optimális lejátszási minőséget. A Bluetooth funkció automatikus bekapcsolással és párosítással van ellátva, és akár 8 készüléket is elmenthetünk.  

Az Apple Airplay problémamentesen integrálja iOS (ebben iPod, iPhone és iPad) készülékeit, így vezeték nélkül hallgathatja kedvenc iTunes dalait. A DLNA 1.5 kompatibilitásnak köszönhetően a PC vagy Mac számítógépén tárolt tartalmakat is élvezheti.  

Pandora, SiriusXM, Spotify és Internet Radió; HD Radió

Hallgassa kedvenc dalait és zenéjét a Pandora, SiriusXM és Spotify szolgáltatások segítségével (nem minden szolgáltatás érhető el minden országban) és válasszon internet rádióállomások ezrei közül az egész világon.

Élvezze kedvenc helyi rádióállomásait a HD Rádióval. Az AM-nek FM, az FM-nek pedig CD hangzása van.

Fejlett DSP feldolgozás

A Denon volt az első A/V gyártó, aki bevezette az Analog Devices SHARC (Super Harvard Architecture) 32-bit lebegőpontos DSP processzorokat és több SHARC processzorral ellátott audió elemet mutatott be bármely A/V cégnél.

Az AVR-X7200W folytatja ezt a hagyományt nem kevesebb, mint 4 együttműködő SHARC DSP chip beépítésével, amelyek együttes feldolgozási gyorsasága több mint 10 billió azámítási művelet elvégzése másodpercenként.

Fejlett 32-bit D/A konverzió minden csatornán

Az optimálisan hűséges lejátszás és a legalacsonyabb torzítású legszélesebb dinamikus tartomány elérése érdekében az AVR-X7200W minden csatornán fejlett, referencia-osztályú 32-bites D/A konverterekkel rendelkezik, beleértve ebbe a mélynyomó kimeneteket is. Még a 2. és 3. Zóna analóg sztereó kimenetei is 32-bites D/A konverterekkel vannak ellátva.  

Ez biztosítja az egységes hi-fi hangzást és a csatornák megfelelőségét minden csatorna számára a legjobb zenehallgatási élmény elérése érdekében.

Audyssey Platinum Suite

Az Audyssey Platinum fejlett DSP algoritmusaival rendelkező AVR-X7200W-ben a helyiség automatikus korrekcióját elvégző Audyssey MultEQ XT32 is megtalálható. A készletben található mérőmikrofon segítségével a MultEQ XT32 maximálisan 8 mérési helyszínen elemzi minden hangsugárzó kimenetét (beleértve ebbe a mélynyomókat is) és pontos digitális szűrőket hoz létre, amelyek minden csatorna számára biztosítják a legegyenletesebb frekvencia átvitelt és az időbeli reakciót. Az AVR-X7200W elő van készítve az Audyssey Pro telepítésére is.

Az Audyssey Dynamic Volume kiegyenlíti a hangerőszint különbségeket (mint pl. TV reklámok), megengedve Önnek, hoyg még alacsony hangerőszinten is élvezhesse a tiszta dialógusokat, zenét és hangefekteket. Az Audyssey Dynamic EQ pontos és teljes tonális egyenletességet biztosít bármilyen hangerőszinten.

Az Audyssey Low Frequency Containment (alacsony frekvencia elszigetelés) fejlett pszichoakusztikus algoritmusokat használ, hogy teljes tonális egyensúlyt és mély basszust biztosítson a közeli szomszédok vagy a más helyiségekben tartózkodó családtagok zavarása nélkül, valamint rendelkezik egy több-lépéses beállítással, amely lehetővé teszi az Ön által kívánt elszigeteltségi szint bevezetését.

Az Audyssey Sub EQ HT kettős mélynyomó rendszer esetében egyéni DSP szabást biztosít mindkét mélynyomó számára, egy mélyebb, meghatározottabb basszus elérése érdekében, mint az egy mélynyomós konfigurációkban.

Az Audyssey Dynamic Surround Expansion az első magas/első szélessávú hangsugárzó csatlakoztatását lehetővé tévő opcióval drasztikusan kiszélesíti a térhatású zenei színteret, ezzel tökéletes térhatású hangélményt nyújtva

Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, DTS Neo:X dekódolás

A Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio a veszteségmentes (tömörítetlen) kódolásnak köszönhetően  biztosítja a kíváló és hű lejátszást, valamint a legszélesebb frekvencia átvitelt és dinamikus tartományt.

A DTS Neo:X akár 11 csatornán használ fejlett DSP algoritmusokat, beleértve ebbe az első szélessávú csatornákat, amelyek jelentősen kiegészítik az elülső hangteret.  

Denon Link HD; Denon AL32 többcsatornás feldolgozás

Egy kompatibilis Denon CD lejátszó csatlakoztatásakor az exkluzív Denon Link HD rendszerünk egy dedikált jelutat biztosít a kritikus időzítési adatok számára, hogy a fő adatfolyamból kiküszöböljük a jitter hibák miatt okozott torzítást.

A Denon exkluzív AL32 többcsatornás feldolgozás ultramagas felbontású audió szűrőket használ precíz zajszűréssel minden audió csatornán. Ez csillogó kristálytiszta részleteket biztosít a magas hangok számára, valamint egyenletes és természetes közepet és széles hangteret nyújt jobb panorámával.

Erőteljes 9 csatornás diszkrét végfok Eco móddal

Az optimális hangminőség érdekében az AVR-X7200W kifinomult erősítőegységgel van ellátva, amely mind a 9 egyformán konfigurált csatornában tartalmazza exkluzív DHCT (Denon High Current Transistor) diszkrét, nagyteljesítményű tranzisztorainkat. A csatornák mindegyike 210 watt maximális kimenő erőt biztosít és minden csatornához csatlakozathatóak alacsonyabb ellenállású hangsugárzók is (egészen 4 ohmig).  

Az erősítő rész kettős alumínium préselt hűtőráccsal rendelkezik szimetrikus L/R elrendezésben, amely alatt kettős, változtatható sebességű ventilátor van felszerelve, hőmérséklet és hangerőszint aktiválás funkcióval. Normális hangerőn a ventilátorok ki vannak kapcsolva, de ha a zene beindul és a hangerő szinje emelkedik, a ventilátorok szükség esetében bekapcsolnak, biztosítva ezzel a megbízhatóságot és a komponensek hosszú élettartamát. A ventilátorok bekapcsolás után nagyon halkak és észrevehetetlenek.

Fejlett erősítő Eco módunk a jelnek megfelelően állítja be az energiafogyasztást és az Eco Mode valós időben mutatja Önnek az energiafogyasztás csökkentését a kijelzőn.

Multi-room élvezet

Az AVR-X7200W könynen beállítható multi-room hallgatásra egy újabb pár hangsugárzó csatlakoztatása után az erősítő valamely két csatornájába. Ennek köszönhetően a fő helyiségben 5.1-es térbeli hangzást élvezhetünk, míg mások, otthona egy másik helyiségében, átadhatják magukat a sztereó hangzás élményének.

A 3 HDMI kimenetből 2 lehetővé teszi, hogy az egyik helyiségben Ön sztereó TV műsort nézzen, mások pedig egy másik helyiségben térbeli hangzásban filmet, egy teljesen más forrásból.

Még több multi-room funkció lehetőséget nyújt az AVR-X7200W különböző szintű 2. és 3. zóna sztereó erősítője, amelyhez külső erősítőket és hangsugárzókat csatlakoztathatunk.  

Kettős mélynyomó kimenetek

Egy mélynyomós beállításkor a helyiség akusztikája és a mélynyomó elhelyezése nem mindig biztosítja az optimális basszus lejátszást. Ehelyett, a helyiség visszaverődései miatt a mély basszus minősége egyenletlen lehet.

Az AVR-X7200W kettős mélynyomó kimeneteivel két mélynyomót is csatlakoztathat, amelyeket a helyiségben külön is elhelyezhet, ezzel egyenletesebb és pontosabb basszus lejátszást biztosítva.

11 színkódolt 4-utas hangsugárzó csatlakozó

A magas minőségű hangsugárzó csatlakozók több-utas csatlakozókkal rendelkeznek, hogy különböző típusú csatlakozóvégeket használhassunk és színkódoltak, hogy a legelső csatlakoztatás során sem legyen problémánk. Színkódolt hangsugárzó címkéket is mellékeltünk, hogy biztosítsuk a problémamentes, gyors és megfelelő csatlakoztatást. Lehetőség van 2 pár fő (bal/jobb) hangsugárzó csatlakoztatására is – válassza ki az egyik párt sztereó zene hallgatásához, a másik párt pedig filmnézéskor, térbeli hangzáshoz.

Egyszerűen használható Gyorsválasztás funkciók

Az első panelen 4 gyorsválasztás gomb található, amely könnyű hozzáférést nyújt kedvenc forrásaihoz és az AVR-X7200W mindegyik forrás számára megjegyzi hangbeállításait. A 4 gyorsválasztás funkció gomb az ergonómikus távirányítón is megtalálható.  

Külső vezérlés és IP vezérlési lehetőségek

A Denon INCommand egyedi integráció-barát A/V komponensek sorozatába tartozó AVR-X7200W kiterjesztett vezérlési funkciókat biztosító, harmadik gyártóktól származó készülékekkel való kompatibilitást és egyedi integráló megoldásokat is biztosít.

A házimozi rendszere más távvezérlési készülékeivel való kompatibilitást egy IR (infravörös) távvezérlő be/kimenő port biztosítja az AVR-X7200W első panelén.

Az AVR-X7200W otthoni számítógépe segítségével is beállítható és vezérelhető IP, kábeles LAN csatlakozás vagy vezeték nélküli Wi-Fi kapcsolat segítségével.

A hátsó panelon található egy RS-232C port, amely egy egész házi vezérlő rendszerhez engedi csatlakoztatni az AVR-X7200W-t, amelyet e célból Control4 SDDP (Simple Device Detection Protocol) szabvánnyal is elláttunk a Control4 otthoni automatizáló felszerelésselvaló gyors és egyszerű integrációhoz.

Az AVR-X7200W kettős 12V trigger kimenete lehetővé teszi mozgatható képernyők, motorizált függönyök vagy egyéb olyan komponensek és rendszerek használatát, amelyek 12V trigger jelekkel vezérelhetőek.

Egyszerű beállítás, egyszerű használat

Az AVR-X7200Whez egy Quick Start útmutatót mellékeltünk és az intuitív, képernyőn megjelenő Setup Assistant (beállítási asszisztens) minimális időben és minden nehézség nélkül segít elvégezni az összes beállítást. A beállításokat PC-je web böngészője segítségével is elvégezheti vagy használhatja Denon Remote App alkalmazásunkat is kedvenc okoskészülékén.

Új táblagép alkalmazások

A Denon okostelefon alkalmazások mellett a Denon Remote App alkalmazást kifejezetten táblagépekre is létrehoztuk. Ez használható iPad, Android és Kindle Fire táblagépeken is.  

Kényelmes USB Port

Az első panelon egy kényelmes USB port található, amely segítségével zenét játszhat le iPod, iPod touch vagy iPad készülékeiről, miközben tölti is ezeket. Az USB port használható dalok lejátszására USB memóriáról vagy NAS-ról. Az AVR-X7200W DSD (2.8 MHz és 5.6 MHz), valamint szélessávú PCM (veszteségmentes FLAC vagy PCM fájl típusok, 24-bit/192-kHz-ig) dekódolóval rendelkezik a tökéletes nagy felbontású zeneélményhez.
 Az új AVR-X7200WA rendelkezik az erőteljes, 9 csatornás erősítővel, amely 210 wattos csatornánként és elkülönített, szimmetrikus monolitikus erősítő tervezéssel és rendelésre készült DHCT-ket tartalmaz (Denon High Current Tranzisztorok). Ez a végső építési minőség garantálja a kategóriájában a legjobb hangminőséget, a minimális interferenciát, az elképesztően tiszta hangzást, a teljesítményt, a részletgazdagságot, és a precíz térleképzést. Ezen felül olyan hangsugárzó beállításokat is tartalmaz, amelyek túlmutatnak a 9 végerősítő fokozaton, köszönhetően a 11.2 csatornás jelfeldolgozásnak és a 13.2 csatornás előerősítő kimenetnek. A fejlett audio rész tartalmazza a legnagyobb felbontású audio dekódereket, mint a Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio, valamint lehetőség van DTS Neo: X és Audyssey DSX fejlett térhatású élményre is a további magasság vagy szélesség hangsugárzók kiépítésével. A maximális audio kifinomultság érdekében az AVR-X7200WA rendelkezik a Denon saját DDSC-HD32 áramköri tervezésével, a neves AL32 Processing Multi-channel processzorral, valamint a jitter-mentes átvitelt támogató Denon Link HD csatlakozási lehetőséggel - a támogatott Denon Blu-ray lejátszókhoz. Az igényes vásárlók értékelik azt a tényt, hogy az új receiver rendelkezik a legfejlettebb Audyssey csomaggal, az Audyssey MultEQ XT 32 (Pro ready) szoba kalibrációval kiegészítve a Sub EQ HT és LFC funciókkal.  210W x 9 csatornás kiváló minőségű diszkrét végfok az erőteljes és részletes hang érdekébenSzimmetrikus monolitikus erősítő tervezés, Denon egyedi rendelésre gyártott tranzisztorokDDSC-HD32 a AL32 Processing Multi-channel, Denon Link HDBeépített WiFi kettős antenna, beépített BluetoothA legújabb HDMI szabvány: 4K Ultra HD 50/60 Hz Pass-through és 4: 4: 4 szín felbontásFull HDCP 2.2 kompatibilitás mind a 8 HDMI bemenetenAdvanced Video Processing feljavítás akár 1080p-re és 4k Ultra HD 50 / 60Hz-re8 HDMI bemenet (beleértve 1 előlapi), 3 HDMI kimenet (2 fő + zóna)Dolby Atmos (5.1. 2, 5.1. 4, 7.1. 2, 7.1. 4 *, 9.1. 2 * konfiguráció)Auro-3D bővíthető (9.1ch, 10.1ch * A VOG (Voice of God) konfiguráció)Audyssey DSX és DTS Neo: X 11.1 csatornás jelfeldolgozásA streaming formátumok széles körű támogatása - DSD és AIFF streaming isAirPlay és DLNA zenei streaming; Spotify ConnectAdvanced ECO üzemmód ki / be / auto beállításAudyssey MultEQ XT32 / Sub EQ HT / LFC (Pro ready)Audyssey Dynamic Volume és Dynamic EQRS232 vezérlésPhono bemenet11.2 csatornás feldolgozás és 13.2 csatornás pre-out; aranyozott csatlakozók3 forrás, 3 zónaISF kalibrációTovábbfejlesztett Setup Assistant és grafikus felhasználói felület (GUI hibrid, 9-nyelven)Kapható fekete és prémium ezüst színekben
Így is ismerheti: AVR X 7200 WA, AVRX7200WA, AVR X7200WA, AVR-X7200 WA
Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

^